לןגן

עוף ברוטב סויה עם ברוקולי

מאת: Eden Fitoussi, פורסם: 21/02/2017 | 14:27

תקציר המתכון: המתכון הזה גם טעים וגם פשוט הטעם אדיר אין מילים לתאר

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. * את הקוביות של העוף טובלים לתוך קמח ומתגנים

  2. *כשהעוף מטוגן שמים את כל המרכיבים הנוזלים ומערבבים ונתנים להתחמם

  3. * שמים את הברוקולי ואת הגזר לתוך הרוטב ומכסים לעשר דקות כדי שהגזר והברוקולי יתבשל

  4. *לאחר 10 דק שמים את העוף המתוגן מערבבים סוגרים את האש מכסים ל5 דק ומגישים עם פסטה /אורז