לןגן

44

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 21/02/2017 | 12:35
44

תקציר המתכון: מאכל ערבי שמכינים אותו שהילד מגיע לגיל שנה טעים ברמותתת

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. #סאלית_סנאיין# עוד מעדן משגע מהמטבח הערבי..

  2. מתכון /סיון מלול.

  3. נשטוף 2 כוסות חיטה, נסנן ונעביר לסיר נמלא 5 כוסות מים ו- 2 כוסות סוכר ונבשל עד להתרככות החיטה

  4. אין זמנים תבדקו אחריי חצי שעה אם החיטה רכה שניתן לאכול אותה אפשר להוריד מהגז אם לא המשיכו בישול עוד חצי שעה ויותר. החיטה לא צריכה להיות נפוחה ומבושלת מאוד כמו בחמין אלה כמו פתיתים: סגורה ומבושלת. ❣סיון מלול❣

  5. סננו את הנוזלים וערבבו עם 2 כוסות גרגרי רימון, חצי כוס צימוקים לבנים/כהים, רבע כוס חמוציות, חצי כפית קינמון, 2 וחצי כפות גרגרי אניס,

  6. כוס אגוזי מלך קצוצים גס, מטבעות שוקולד קטנים רק אם יש לא חובה

  7. ערבבו והגישו קר. ❣סיון מלול❣

  8. טעים ברמותתתתתתתתת