לןגן

גיבץ'

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 21/02/2017 | 12:28
גיבץ'

תקציר המתכון: זה חם, זה רק,זה טרי וזה מצריך לחם ןהמון

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. גיבץ' (תבשיל ירקות) פיקנטי לצד קציצות עוף אווריריות משגעות

  2. מתכון של הקציצות מצ"ב בתמונות!

  3. מתכון לגיבץ': לקלף 3 חצילים,לחתוך לקוביות גסות ולפזר עליהם מעט מלח להוצאת המרירות

  4. ✔טיפ לבחור חצילים קלים! ❣סיון מלול❣

  5. לאחר רבע שעה להניח את החצילים על נייר סופג. במחבת עם מעט שמן נטגן 2 בצלים חתוכים לקוביות עד להשחמה, נוסיף פלפל ירוק חריף שלם, 3 שיני שום לאידוי לעוד 2 דק'.

  6. כעת נוסיף 4 עגבניות חתוכות לקוביות גסות נעביר אותם לסיר ונמשיך לאדות עד להתרככות. בנתיים נחתוך לקוביות:3 קישואים, 3 תפוחי אדמה,1 בטטה, רבע כרוב לבן ונוסיף הכל עם החצילים אפשר גם 2 גזרים ופלפלים צבעוניים 1 מכל צבע אני הפעם לא הוספתי... נתבל ב: מלח, פלפל גרוס, כמון,אבקת מרק עוף, ❣סיון מלול❣ פפריקה,כורכום וכוס מים רותחים להביא לרתיחה כעת נבדוק אם הירקות עם מספיק נוזלים בערך עד לחצי הסיר לא מעליהם ואם כן נמשיך בישול על אש נמוכה עד להתרככות של הירקות משהו כמו 35-40 דק'. לשפר טעמים... בהצלחה!