לןגן

מופלטה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 21/02/2017 | 12:18
מופלטה

תקציר המתכון: רכה אוורירית ממכרת אין שלמות כזאת

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מופלטה עושים באהבה או שלא עושים בכלל!

  2. מופלטה מעשיי ידייה של אימי החמצן שלי

  3. ❣אסתר אסולין❣בבקשה חברים

  4. אוורירית, מוזהבת, רכה בטירוףףףף שאין דברים כאלה!!!!!!!!

  5. קילו קמח מנופה

  6. כף סוכר

  7. כף שמרים

  8. 50 גר' מרגרינה מומסת

  9. כף מלח ❣אסתר אסולין

  10. 3 כוסות מים לעבד את הבצק לכדור חלק לתת מנוחה של 10 דק' ליצור כדורים ולתת מנוחה של עוד 10 דק' על משטח משומן כאשר הם מכוסים.

  11. בקערה קטנה נמלא עד החצי שלה שמן ונניח כל פעם 2 כדורים בשמן נפתח אחד אחד ונניח על מולטישף לא בערימה אחד על השני אלה לטגן כל אחד בנפרד משניי הכיוונים להזהבה יפה ולאחר מכן להניח על צלחת בערימה.

  12. המולטישף צריך להיות על החום הגבוה ביותר וללא שמן כלל... יש מספיק בבצק ובתהליך העבודה שלו😉 ❣אסתר אסולין❣

  13. ✔ את המופלטה אנחנו נוהגים לעשות אחת אחת על מנת לקבל צבע יפה מ 2 הכיוונים אז סבלנות הקדישו לה מזמנכם האישי לקבלת תוצאות מושלמות.

  14. להגיש עם חמאה ודבש