לןגן

עוף איטלקי ברוטב טוסקנה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 21/02/2017 | 08:33
עוף איטלקי ברוטב טוסקנה

תקציר המתכון: עוף נדיר מהמטבח האיטלקי מתכוו בלעדי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוף מהמטבח האיטלקי עם אורז ואיטריות ממממממ כמה שהתבלין טוסקנה עושה את שלוווו

  2. אני הלכתי על עוף שלם חתכתי לאורך ופתחתי לצורת פרפר...❣סיון מלול❣

  3. אפשר קילו מכל חלקי העוף! 2 בטטות גדולות ו- 5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות לבשל כ-15 דק' ולסנן מנוזלים. לערבב בקערה כוס שמן זית כן כן כוס!!!!! לערבב אותו עם פפריקה, תבלין טוסקנה, מלח, פלפל שחור גרוס ורוזמרין הכל לפי הטעם שלכם!!!! לערבב ולמרוח על העוף בנדיבות! כעת כל הרוטב שנישאר בקערה נקפיץ את תפוחי האדמה והבטטות.❣סיון מלול❣

  4. להעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות עטוף בנייר כסף כ-45 דק' להסיר לשנות למצב גריל ולתת קריספיות כרבע שעה של צלייה!

  5. סוד שהעוף יצא עסיסי מבפנים ומבחוץ קריספי משגעעעע!