לןגן

44

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 20/02/2017 | 21:49
44

תקציר המתכון: מומלץץץ בחום

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הפחד לבשל פתיתים לא קיים בלקסיקון שלי! קבלו טיפים לעשות אותם אחד אחד!

  2. לטגן בצל להשחמה להוסיף שקית פתיתים שלמה 500 גר' ולהמשיך לטגן עוד 10 דק' תוך ערבוב להשחמה. ❣סיון מלול❣

  3. נוסיף 3 כוסות מים רותחים תוך ערבוב ולתבל במלח פלפל גרוס וכמון לפי הטעם לערבב ולבשל עד שהמים מתאדים.

  4. תמתינו חצי שעה ולאחר מכן תפרידו את הפתיתים עם מזלג.... זהו עכשיו שזה אחד אחד נערבב עם 4 כפות לימון כבוש מצנצנת (את הלימון תניחו על משטח עבודה ותקצצו),

  5. 2 כפות עריסה מתוקה וחצי צרור פטרוזיליה.

  6. בהצלחה❣סיון מלול❣