לןגן

רוזלך

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 20/02/2017 | 21:31
רוזלך

תקציר המתכון: רוזלך כמו של לנדוור ומי שמכיר יודעעע כמה טעיםם

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. רוזלך כמו של "לנדוור" עם טוויסט קטן אמאאאאא כמה טעיםםםם מעשיי ידייה של אימי היקרה אסתר אסולין😗 רצוי לאכול טרי וחם!

  2. מדידה בכוס חד פעמית שתייה חמה (קרטון)

  3. חצי קילו קמח מנופה

  4. כפית שמרים יבשים

  5. רבע כוס שמן זית

  6. קורט מלח

  7. 1 כוס מים חמימים

  8. 1 סוכר וניל. @אסתר אסולין❣

  9. לעבד את כל החומרים טוב טוב ורק בסוף אחריי שקיבלנו בצק נוסיף את המלח. נתפיח שעה לאחר מכן נחלק את הבצק ל-4 ונתפיח עוד שעה נוספת. נרדד לעלה דק, נמרח שוקולד נוטלה בנדיבות ונפזר פקאן (לא מסוכר אבל קלוי) לא חובה רצוי מאוד! נגלגל... נחתוך כל חתיכה לגודל של אצבע נניח על נייר אפייה. נחמם את התנור על חום 220 מעלות כ-20 דק' לפניי הכנסתם של הרוזלך לתנור... ונאפה אחריי שהתנור התחמם טוב טוב בין 6-10 דק' רק להזהבה שלר ישרף כי השוקולד יהיה מר. לאחר שהרוזלך מעט מתקררים נפדר באבקת סוכר ונגיש עם כדור גלידה בהצלחה🌹🌹🌹🌹