לןגן

קובה סלק

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 20/02/2017 | 21:28
קובה סלק

תקציר המתכון: קובה אוורירית ברוטב חמוץ מתוק

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בוקר טוב ושבוע מבורך

  2. קובה סלק עם

  3. קובה סלק עם רוטב רימונים משגע שנותן את הטעם של החמוץ מתוק🌹 מתכון: סיון מלול.

  4. לבשר: נטגן בצל 1 קצוץ להשחמה נוסיף חצי קילו בשר ונמעך... כשהבשר משנה את צבעו נוסיף חצי צרור פטרוזיליה קצוצה, מלח פלפל שחור גרוס ומעט בהרט.נערבב נשפר טעמים ונניח בצד. מדידה חד"פ שתייה חמה.

  5. למעטפת: נשטוף ונסנן 2 כוסות ג'ריש נעביר אותו לקערה. נוסיף לו 4 כוסות מים נניח ל-40 דק' כעת נוסיף חצי כפית מלח, 3 כפות שמן ו-3 כוסות סולת... לאותה קערה של הג'ריש... ✔טיפ נגרד סלק כרבע כוס ונוסיף גם כן. כעת נעבד הכל עם הידיים לבצק אחיד באם יבש נוסיף עוד כוס מים באותה כוס של הסלק שישאר הצבע האדום.נניח למנוחה של רבע שעה. 💟סיון מלול💟

  6. נמלא ונגלגל את הקובות.

  7. למרק: נטגן בצל 1 להשחמה, נוסיף 4 גבעולי סלרי קצוצים לעוד 5 דק'.. נמלא מים על 3/4 הסיר. נוסיף 3 כפות רסק עגבניות, גבעולי מנגולד חתוכים בערך חצי חבילה... פפריקה, מלח, פלפל שחור גרוס,אבקת מרק עוף, סוכר לפי טעמכם והכי חשוב.....

  8. ✔טיפ -2 כפות רוטב רימונים.

  9. נבשל עד שהסלק חצי מבושל. נוסיף את הכדורים וניתן לסיר בישול של 45 דק'...כעת נסחוט חצי לימון טרי ונמשיך בישול של עוד 10 דק' בהצלחה!