לןגן

רצועות חזה עוף ובצל מקורמל בנוסח סיני על מצע חסה

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 20/02/2017 | 20:54
רצועות חזה עוף ובצל מקורמל בנוסח סיני על מצע חסה

תקציר המתכון: מנה מושלמת ! קלה להכנה, טעימה , בריאה ומרשימה 😍😍

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים

לתיבול

בנוסף

אופן הכנה

  1. לחתוך את החזה עוף לרצועות דקות ולתבל במעט פלפל שחור.

  2. לחמם מחבת עם 5 כפות שמן זית , לטגן את הבצל והשום יחד עד להזהבה, לתבל במעט מלח ופלפל שחור ולהוציא אותם מהמחבת.

  3. לשים 3 כפות שמן זית ולטגן את הרצועות חזה עוף כ-4 דקות . לאחר מכן לתבל אותם ב-6 כפות רוטב סויה ומעט פלפל שחור - לערבב היטב - לבשל כ-2 דקות ולכבות את האש .

  4. לשטוף היטב את עלי החסה, לייבש אותם ולסדר על צלחת. לשים מעט מן הבצל המקורמל על כל עלה חסה ומעליו לשים רצועות חזה עוף. לקשט ברבע עגבניית שרי ומעט בצל ירוק קצוץ ולהגיש לצד קערית עם מעט רוטב סויה .

  5. בתאבון :)