לןגן

עוגת תפוחים ואגוזי מלך בחושה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 20/02/2017 | 18:48
עוגת תפוחים ואגוזי מלך בחושה

תקציר המתכון: מי אוהבת את החיים הקלים??? קבלו בחושה עם תפוחים אגוזי מלך וצימוקים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. טו בשבט שמח חג לאילנות.....

  2. תודה מראש לכולכם על הפירגון אוהבת אתכם 😘😘😘😘😘

  3. איך אני קוראת אתכם😉😉😉 מי פה לא אוהב את החיים הקלים הכל בקערה אחת, 2 דק' הקצפה ולתנור??? אין חייה כזאת כולנו אוהבים את הפשטות כי הפשטות מנצחת! כמו בעוגות כך גם בחיים בכלל❤

  4. יאללה מביאה לכם אותה #בבחושה_עם_תפוחים_ואגוזי_מלך... שלא נדבר על הריח המדהים של הקינמון ממממ... ספרו, שתפו איך יצא!

  5. כל המידות בכוס חד"פ שתייה קרה!

  6. קודם כל חממו תנור על חום 170 מעלות ... חיממתם? נמשיך...

  7. ערבבו בקערה לפי הסדר;

  8. ❣סיון מלול❣

  9. 4 ביצים בטמ' החדר לקצפת תפוחה; בהדרגה הוסיפו כוס סוכר לעוד דקה; כעת נוסיף 2 כוסות קמח תופח; כוס שמן; 4 כוסות תפוחים מגורדים ללא הנוזלים סה"כ 4 תפוחים, חצי כפית קינמון, כוס מים רותחים, חצי כוס צימוקים שחור/לבן, חצי כוס אגוזי מלך קצוצים, 1 סוכר וניל ולאחר שאיחדנו הכל נוסיף גם אבקת אפייה 1 ! ❣סיון מלול❣

  10. סיימתם? שמנו מעט 2 תבניות אפייה אינגליש קייק ושפכו את הבלילה שווה בין שניהם. הכניסו לתנור עד שהקיסם יוצא יבש. זמנים לפי התנור שלכם לי יצא 45 דק'