לןגן

מרק גריסים משגע

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 20/02/2017 | 16:54
מרק גריסים משגע

תקציר המתכון: מרק גריסים שלא תפסיקו לאכול

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. השיעול מעצבן אותך??? כל הגוף כואב??? כנראה שיש לך ווירוס!! ומה עושים כשיש ווירוס??? שותים מרק אבל כל מרק שאוהבים. אני מרגישה כמו בפרסומת של ג.יפית

  2. במקרה שלי הכנתי בקלילות ובמהירות מכל הבא ליד ויצא #מרק_גריסים_משגע!

  3. להשרות 3 כוסות גריסים עם מים רותחים לשעה, לשטוף ולסנן.

  4. כעת בסיר גדול נטגן במעט שמן בצל 1 קצוץ,,, בזמן הזה נחתוך 2 גזרים, 2 תפוחי אדמה, 5 גבועלי סלרי לקוביות קטנות. ❣סיון מלול❣

  5. לבצל שהשחים נוסיף חתיכת עוף מכל סוג וניתן השחמה קטנה מ-2 צידיו. נוסיף את כל הירק והגריסים, נמלא מים עד 3/4 הסיר.

  6. נתבל: כמון, מלח, כרכום, פלפל שחור גרוס לפי טעמכם,כף שטוחה פפריקה ואם לא שמתם חתיכה עוף אז הוסיפו אבקת מרק עוף.

  7. 💟סיון מלול💟

  8. כל הכמויות לפי טעמכם האישי כמובן. נביא לרתיחה ונעביר לבישול על להבה נמוכה כשעה. לערבב מידי פעם שהגריסים חא ידבקו לתחתית, כעת בדקו אם הגריסים מוכנים! אם כן נוסיף 2 כפות רסק עגבניות, חצי כוס פטרוזיליה וחצי כוס שמיר למי שאוהב הכל קצוץ כמובן. נוסיף עוד רבע שעה בישול ובתיאבון😘