לןגן

בראוניז שוקולד תפוז וגבינה

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 20/02/2017 | 16:47
בראוניז שוקולד תפוז וגבינה

תקציר המתכון: בראוניז מפוצץ בשוקולד נגיעות של קליפות תפוז וגבינה איכותית

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בראוניז גבינה ושוקולד תפוז אלוהיייי

  2. ראשית נחמם תנור על חום 175 מעלות! ❣סיון מלול❣

  3. 200 גר' שוקולד מריר עם חתיכות תפוז. או לחילופין שוקולד מריר וכף גדושה של גרידת קליפת תפוז.

  4. 3 ביצים L בטמ' החדר.

  5. 150 גר' חמאה רכה

  6. כוס קמח מנופה רגיל

  7. 1 סוכר וניל ❣סיון מלול❣

  8. כפית ליקר כל סוג שיש

  9. 3/4 כוס סוכר

  10. נמיס את השוקולד עם החמאה לנוזל חלק... נוסיף לתערובת השוקולד את הסוכר וביצה אחר ביצה עד שהן נטמעות בבלילה ובקיפולים נוסיף את שאר החומרים לאיחוד.

  11. נעביר הכל לתבנית גודל 22 ס"מ

  12. לגבינה: ❣סיון מלול❣

  13. נערבב בקערה גבינה 250 גר' לבחירתכם: נפוליון /ריקוטה/מסקרפונה. עם 2 ביצים, רבע כוס סוכר, 2 כפות קורנפלור, 1 סוכר וניל ועוד 100 גר' שוקולד חלב שבור גס! נערבב הכל יחד ונשפוך על תערובת השוקולד שבתבנית. נעביר לתנור שחומם מראש ונאפה בין 30-40 דק' אם הגבינה רוטטת באמצע העוגה זה בסדר היא תתייצב במקרר.