לןגן

עוגת נס קפה בחושה ופקאן

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 20/02/2017 | 16:39
עוגת נס קפה בחושה ופקאן

תקציר המתכון: עוגה בחושה נס קפה ופקאנים והכל בקערה אחת בלי הפרדות

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוגת נס קפה ושבריי פקאן

  2. מתכון - @סיון מלול@

  3. בחושה- ערבוב בקערה אחת- רצויי חלבי אבל מי שרוצה יש תחליף לפרווה- מדידה בכוס חד"פ שתייה קרה. שנתחיל??

  4. כוס שמנת מתוקה/חלב/מים רותחים... רצוי לחמם אחד מהאופציות במיקרוגל בכוס רגילה מדודה לפי כוס חד"פ שתייה קרה.

  5. 2 וחצי כפות שטוחות אבקת נס קפה

  6. כפית תמצית וניל

  7. כוס סוכר ❣סיון מלול❣

  8. 2 כוסות קמח תופח

  9. אבקת אפייה 1 כן גם להוסיף!

  10. כף חומץ לא מורגש בטעם, מעניק אווריריות

  11. 3/4 כוס שמן

  12. 4 ביצים

  13. כוס פקאנים שבורים גס/שוקולד ציפס

  14. ❤סיון מלול❤

  15. נערבל את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח. נוסיף את הוניל, החומץ והנס קפה... כעת בהדרגה נוסיף את שאר החומרים. בסוף קפלו את האבקת אפייה,העבירו לתבנית גודל 26 ויאללה לתנור שחומם מראש! על חום 170 מעלות לאפייה עד שהקיסם יוצא יבש בין 30-40 דק'.