לןגן

פסטו עם עשבי תיבול ופלפל חריף

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 19/02/2017 | 20:56
פסטו עם עשבי תיבול ופלפל חריף

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מעבדים את הפטרוזיליה, השמיר, הכרפס, השום, פלפל חריף במעבד מזון.

  2. מוסיפים את מיץ הלימון.

  3. בכוס חד פעמית חמה שמים שמן זית, מלח וכמון ומערבבים מוסיפים בהדרגה עד שמתקבל רוטב אחיד ויציב.

  4. אם יש צורך מוסיפים עוד שמן זית.