לןגן

פשטידת כרובית

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 19/02/2017 | 20:37
פשטידת כרובית

תקציר המתכון: פשטידה טעימה מהר מאד מתחסלת

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חולטים את הכרובית במים רותחים עד לריכוך.

  2. בסיר מחממים שמן וחמאה מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד להזהבה, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן עוד כמה דקות. קוצצים את הכרובית ומוסיפים לבצל ולשום, מטגנים עוד כמה דקות מכבים את הגז.

  3. בקערה נפרדת מערבבים את שאר חומרי הפשטידה.

  4. מוסיפים את הבצל, השום והפטריות ומערבבים היטב.

  5. משמנים תבנית מלבנית בינונית מוזגים לתוכה את הפשטידה ואופים בחום של 180 מעלות כ-3/4 שעה עד שעה עד שהפשטידה מתייצבת.