תקציר המתכון: מתכון לפטריות שמפניון/פוטבלו ממולאות ומטוגנות בציפוי קראנצ'י של פרורי לחם ושומשום ❤סוניה סאני בן הרוש❤ מתחסל תוך 5 דקות ראו הוזהרתן😜😜😜
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מרוקנים את הפטריות מהרגליים ושמים בצד.
מטגנים 1 בצל קצוץ עם קצת שמן עד להזהבה ומוסיפים את הבשר טחון, מערבבים מידיי פעם ומוסיפים את התבלינים. ממשיכים לערבב עד שהבשר מוכן ומוסיפים רוטב צ'ילי וטריאקי, מערבבים ונותנים לזה להתקרר .
ממלאים את הפטריות בבשר הטחון ,טובלים בביצה ומצפים בפרורי לחם ומטגנים בשמן בגובה כמו שמטגנים שניצל עד להזהבה משני הצדדים.
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤