לןגן

פטריות ממולאות בבשר טחון ומטוגנות בציפוי קראנצ'י

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 19/02/2017 | 14:23
פטריות ממולאות בבשר טחון ומטוגנות בציפוי קראנצ'י

תקציר המתכון: מתכון לפטריות שמפניון/פוטבלו ממולאות ומטוגנות בציפוי קראנצ'י של פרורי לחם ושומשום ❤סוניה סאני בן הרוש❤ מתחסל תוך 5 דקות ראו הוזהרתן😜😜😜

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לציפוי

מילוי

אופן הכנה

  1. מרוקנים את הפטריות מהרגליים ושמים בצד.

  2. מטגנים 1 בצל קצוץ עם קצת שמן עד להזהבה ומוסיפים את הבשר טחון, מערבבים מידיי פעם ומוסיפים את התבלינים. ממשיכים לערבב עד שהבשר מוכן ומוסיפים רוטב צ'ילי וטריאקי, מערבבים ונותנים לזה להתקרר .

  3. ממלאים את הפטריות בבשר הטחון ,טובלים בביצה ומצפים בפרורי לחם ומטגנים בשמן בגובה כמו שמטגנים שניצל עד להזהבה משני הצדדים.

  4. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤