לןגן

תפו"א ועוף בתנור

מאת: רותם לוי, פורסם: 10/03/2015 | 16:38
תפו"א ועוף בתנור

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את התפו"א והבצל וחותכים אותן לקוביות

  2. מפזרים את הבצל והתפו"א בתבנית ומוסיפים גם את חתיכות העוף

  3. בוזקים מעל התפו"א העוף והבצל קצת שמן זית, מלח ופפריקה אדומה ומערבבים

  4. מכניסים לתנור למשך 40 דקות על חום של 180 מעלות

  5. לאחר 40 דקות כשנוגעים בתפו"א והוא התרכך מעבירים את התנור למצב גריל למשך כ-15 דקות

  6. מוציאים ואוכלים! :) מומלץ להגיש עם סלט חסה ליד