לןגן

קציצות עוף

מאת: מירי גולני, פורסם: 19/02/2017 | 07:57
קציצות עוף

תקציר המתכון: הקציצות רכות מאוד וממש נימוחות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

קציצות

רוטב

אופן הכנה

  1. לערבב את כל המצרכים, ליצור קציצות ולטגן בשמן (לא עמוק)

  2. יוצאות בין 14 - 16 קציצות... תלוי בגודל הקציצה.

  3. להכין את הרוטב : לטגן את הבצלים, להוסיף את הסוכר ואת הקמח ולערבב על אש נמוכה מספר דקות, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל על אש נמוכה. לטעום ולשפר טעמים. להוסיף את הקציצות ומים עד כמעט גובה הקציצות ולבשל כ- 30 דקות בלהבה נמוכה עד הסמכה של הרוטב. אפשר גם להוסיף תפוחי אדמה והם יוצאים חומים ומאוד טעימים. ואז אני מבשלת כשעתיים על אש קטנטנה