לןגן

זעריה

מאת: דנה , פורסם: 18/02/2017 | 20:23
זעריה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. מטגנים על אש נמוכה שום ופלפל חריף ושמים שמן

  2. 2. מוציאים את הסיר ושמים 3 כפות גדושות של רסק עגבניות

  3. 3. מוספים חצי סיר מים רותחים

  4. 4. מוספים את כל התבלינים ומערבבים

  5. 5. מוספים חצי סיר מים רותחים

  6. 6. מוספים את הפסטה

  7. ומעבירים לאש גבוה יותר

  8. 7. מחכים שהפסטה תתרכך