לןגן

עוגה עם פירות יבשים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 18/02/2017 | 19:31
עוגה עם פירות יבשים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הביצים ומקציפים במטרפה, מוסיפים את הסוכר החום, הדבש, סוכר וניל והטחינה וממשיכים להקציף מוסיפים את השמן וממשיכים להקציף עד לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.

  2. מוסיפים את מיץ הקלמנטינות וממשיכים להקציף.

  3. בקערה נוספת מנפים את הקמח יחד עם אבקת אפייה מוסיפים את הפירות היבשים הקצוצים ומערבבים מוסיפים לתוך קערת הביצים עם המיץ ומערבבים לבליליה אחידה.

  4. משמנים תבנית אפיה מרובעת ושופכים לתוכה את בלילת העוגה.

  5. אופים בחום של 180 מעלות בערך 3/4 שעה או קיסם עץ הננעץ בתוכו יוצא יבש.

  6. עוגה טעימה מאד ועשירה שווה כל ביס. בהצלחה