לןגן

עוגת שוקולד ואגוזים

מאת: Sigal Malka-yedid, פורסם: 18/02/2017 | 12:16
עוגת שוקולד ואגוזים

תקציר המתכון: עוגה קלה טעימה מאוד

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס את כל החומרים לקערה גדולה לערבב היטב לעיסה סמיכה וחלקה

  2. להעביר לתבנית של לחם מלבנית או ל 2 תבניות אינגליש קייק

  3. לאפות בחום 180 מעלות 40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש.להכין קרם שוקולד מ2 חפיסות שוקולד מריר ומיכל שמנת מתוקה לבשל עד הסמכה ולשפוך על העוגה.לשמור הכלי סגור 4-5 ימים בטמפ' החדר