קישואים מתקתקים שווה כל ביס 17-2-2017
מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 18/02/2017 | 00:14
תקציר המתכון:
מבטיחה הנאה כיפית נהדרת
טעים מאוד
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
קישואים קטנים ארוכים יפים
-
1/4-1/2 קילו פרגיות טחון/ ואם לא טחון להכניס למעבד
-
1/4 כוס אורז יסמין קאלסי
-
1 לימון פרוס דק
-
כרפס קצוץ
-
1/4 צרור נענע קצוצה
-
1/4 צרור שמיר קצוץ
-
1/4 צרור פיטרוזיליה קצוצה
-
1 -2 כפית טימין יבש
-
1/4 צרור כוסברה קצוץ
-
1/4 כפית כמון לפי טעם
-
1 כפית כורכום
-
1 תפוח אדמה מקולף
-
1 בצל קצוץ לתחתית הסיר
-
טימין יבש קצוץ לפיזור על התבשיל
-
4 שיני שום קצוץ למילוי
-
4 שיני שום קצוץ לפזר מעל הקישואים
אופן הכנה
-
במעבד מזון לטחון יחד את הבשר עם הירוקים ותפוח אדמה.
-
לערבב היטב ולתבל ולמלא.
-
לתחתית הסיר להזהיב בצל להוסיף את הקשואים. שום קצוץ מעל פלחי לימון וכוס מים ולפזר מעל טימין יבש קצוץ ולבשל חצי שעה ואחר להעביר להמשך בישול בתנור .