לןגן

פיתות ניפתחות נפוחות מזכירות טעם של פעם נהדרות 17-2-2017

מאת: ג'וליאנה חכמון, פורסם: 17/02/2017 | 20:52
פיתות ניפתחות נפוחות מזכירות טעם  של פעם נהדרות   17-2-2017

תקציר המתכון: טעים ומזמין לאכול ולהנות

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר וו לישה להניח את החומרים. וללוש היטב עד לבצק לא להוסיף עוד מים

  2. להניח לתפיחה 10 דקות.

  3. לקרוץ גושים לכדרר לכדורים.

  4. לרדד במערוך לפיתה ולהניח לתפיחה 1/4 שעה

  5. מחבת חמה ללא שמן. המחבת חמה מאוד 2-3 דקות מכול צד

  6. מתנפחים במהירות נהדרות

  7. הערה חשובה

  8. את השמרים לערבב עם המים החמימים וליצוק לקערת הקמח שבמיקסר.