לןגן

אזני המן

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 17/02/2017 | 18:02
אזני המן

תקציר המתכון: בשקט בשקט המתין הבצק לילה במקרר עד שהפך לתוצאה נפלאה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

למליות לבחירה

אופן הכנה

  1. לערבב חמאה עם סוכר, להוסיף מלח ביצה חלמון ווניל, להוסיף את הקמח המעורבב עם הקורנפלור, להגיע לבצק אחיד וחלק לשטח בעזרת הידיים למאיין פיתה לעטוף בניילון נצמד ולאכסן ללילה במקרר... למחרת לרדד מהבצק עלה בעובי חצי סמ' לקרוץ עיגולים להניח מחצית הכפית מהמלית שבחרתם לסגור לצורת אוזן ולאפות בחום 180 כרבע שעה, לקשט באבקת סוכר.....