לןגן

דג מרוקאי חריף אפוי בתנור❤

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 16/02/2017 | 21:52
דג מרוקאי חריף אפוי בתנור❤

תקציר המתכון: תכינו את החלות, דג מרוקאי חריף אפוי בתנור ,טעם גן עדן❤❤❤

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

בתבנית גדולה שמים

תבלינים

אופן הכנה

  1. משרים את הדגים במים עם קצת מלח וחומץ כחצי שעה ולאחר מכן לשטוף היטב.

  2. בתבנית גדולה שמים

  3. 4-5 חתיכות פלפל חריף,1 גמבה חתוכה לרצועות,10-שיני שום פרוסים לעיגולים,2 עגבניות קטנות חתוכות לעיגולים,צרור כוסברה קצוצה.

  4. לוקחים צלוחית עמוקה ושמים:2 כפות גדושות פפריקה מתוקה,חצי כף פפריקה חריפה,1 כף מרק עוף,חצי כף מלח,חצי כף פלפל שחור,חצי כפית כורכום,חצי כוס שמן,3/4 כוס מים.

  5. לערבב את הכל היטב ולשפוך מעל הדגים שסידרנו בתבנית.

  6. להוסיף עוד חצי כוס מים ולפזר מעל הכל עוד קצת כוסברה ושום פרוס.

  7. מכסים את התבנית בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.

  8. אופים כ- 15 דקות עם הנייר ולאחר מכן להסיר את נייר הכסף וממשיכים לאפות עד שהרוטב מסמיך והדג אפוי(בערך עוד 10 דקות).

  9. מומלץ מידי פעם לנער קצת את התבנית כל שהרוטב ייגע בדגים והם לא יתייבשו במהלך האפייה.

  10. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤