לןגן

קציצות עוף נדירות ברוטב עגבניות

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 16/02/2017 | 21:05
קציצות עוף נדירות ברוטב עגבניות

תקציר המתכון: קציצות עוף ברוטב עגבניות - מנה מושלמת בפני עצמה וניתן להגיש גם לצד אורז לבן 😍

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הקציצות עוף

להכנת הרוטב עגבניות

אופן הכנה

  1. להכנת הקציצות עוף: לטחון היטב את החזה עוף יחד עם כוסברה, שום, מעט גרידת לימון, מלח, פלפל שחור, ביצה ולחם רטוב

  2. להכנת הרוטב עגבניות: לשים בסיר 5 כפות שמן ולטגן את שיני השום יחד עם העגבניות והפלפל האדום היבש כ-5 דקות ולערבב . להוסיף את הרסק עגבניות, התבלינים ומים רותחים לערבב היטב ולהניח לרוטב לבעבע - לטעום ואם יש צורך להוסיף תיבול לפי הטעם. בעזרת ידיים מעט רטובות להכין קציצות עוף בגודל בינוני וכשהרוטב מבעבע להוסיף את הקציצות לסיר ורצועות מרבע לימון, לבשל על אש בינונית כ-15 דקות. לקצץ חצי חבילה פטרוזיליה, לפזר מעל ולהגיש חם