לןגן

עוגת ביסקווטים עם ריבת חלב ובננות

מאת: Alexandra Mills, פורסם: 16/02/2017 | 15:58
עוגת ביסקווטים עם ריבת חלב ובננות

תקציר המתכון: עוגה מנצחת לאוהבי ריבת חלב ! קלה להכנה , מפתה ונראית מצויין בהגשה ! מתכון ל2 פסי עוגה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכנת הקרם:

  2. מקציפים חבילה וחצי שמנת עם פודינג וחצי כוס חד פעמית חלב

  3. מוסיפים חצי חבילת סקי ומערבבים עם כף לתערובת אחידה

  4. להכנת העוגה:

  5. למזוג בצלחת עמוקה חלב ולטבול ביסקוויטים אחד אחד למשך כמה שניות ולהניח בתוך התבנית שכבה אחת

  6. מעל השכבת ביסקוויטים מורחים קרם בעובי רצוי , ומעל עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב וכך עד שממלאים את התבנית - יש לסיים את התבנית עם שכבת ביסקוויטים מעל !

  7. לשים במקפיא לשעתיים.

  8. ציפוי עוגה:

  9. מחממים סיר קטן , שמים בפנים 3-4 כפות ריבת חלב + קצת שמנת מתוקה (לפי העין , שלא ישתלט על כמות הריבת חלב)

  10. מערבבים עד שנהיה נוזלי ומורידים מהאש

  11. מצננים כמה דק , מוציאים את העוגה מהמקפיא (שהייתה שעתיים בפנים) ומוזגים מעל בשכבה אחידה.

  12. חותכים בננות לעיגולים ומסדרים מעל.

  13. שמים במקרר לעוד שעתיים ואז אפשר להגיש !