לןגן

עוף פול ומנגולד

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 16/02/2017 | 12:57
עוף פול ומנגולד

תקציר המתכון: מנה נוסטלגית מהבית

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. עוף פול ועלי מנגולד סלק ירוק...

  2. לטגן 5 חלקי עוף משני צדדים עם 4 כפות שמן להוסיף 5 שיני שום לטגן מעט להוסיף צרור עלי מנגולד ומעט גיבעולים נקיים קצוצים גס לערבב ולהוסיף פול קפוא או טרי כ400גרם לערבב לכסות את הסיר במיכסה .להוסיף כוס כוסברה קצוצה לערבב להוסיף 2 כוסות מים ולתבל כפית מלח 1/4 כפית פלפל שחור גרוס כף כרכום, 1/4 כפית פפריקה.כף מרק עוף 1/4 לימון פרוס לסדר מעל ולבשל על אש קטנה כ45 דקות עד גמר הנוזלים בהצלחה אורה....