לןגן

דג סלמון ברוטב אסייתי

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 15/02/2017 | 17:53
דג סלמון ברוטב אסייתי

תקציר המתכון: מעדן- דג סלמון ברוטב אסייתי הכי טעים שיש😍😍

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה מערבבים את כל הרטבים והתבלינים היטב ומוסיפים פנימה את הדגים.

  2. מכניסים למקרר לחצי שעה עד שעה לספיגת טעמים.

  3. מעבירים את הדגים לתבנית אפיה ושופכים מעל אל הרוטב.

  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (אפשר טורבו)ואופים כעשרים דקות עד שהדג אפוי והרוטב מצטמצם.

  5. מומלץ לאחר עשר דקות של אפיה לקחת מהרוטב שבתבנית ולשים מעל הדג כך שהטעמים יספגו מכל הכיוונים.

  6. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤