לןגן

חזה עוף מיוחד

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 15/02/2017 | 13:07
חזה עוף מיוחד

תקציר המתכון: חזה עוף נימוח בטעם אסיאתי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חזה עוף במחבת

  2. להשחים 1 בצל חתוך לג'ולינים ארוכים עם 3 כפות שמן 1 כף סוכר חום לערבב להוסיף פיטריות מיכול סוג טריות לטגן מעט להוסיף 3 שיני שום כתושים לערבב היטב ולהוציא לצד לרגע .....להוסיף 1כף שמן שומשום ולהניח את החזה המושרה ביחד עם כול המישרה על המחבת פסים..

  3. מישרה....

  4. ליפרוס חזה עוף נקי מישומנים 800 גר' בערך לקחת קערה לשים בתוכה 2 כפות רוטב סיציואן מיבקבוק 1/4 כוס רוטב צילי מבקבוק לא החריף ...1 כף גדושה שמן שומשום,2 כפות ג'נג'ר טרי מגורד 3 כפות סויה משובחת פלפל שחור גרוס 1/4 כפית כף סוכר חום או סילן...להוסיף את נתחי החזה עוף לעסות הייטב עם הרוטב להכניס למקרר לפחות שעה לספיגת טעמים.....

  5. לערבב אחרי 4 דקות ולהפוך לצד השני לעוד 5 דקות להוסיף מעל את הבצל המטוגן והפיטריות ולפזר 2 עלים וראשים של בצל ירוק חתוך לכבות לכסות ל5 דק' ולהגיש בהצלחה אורה.......