לןגן

רולדת שמרים עם אגוזי מלך ועם פרג

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 12/02/2017 | 13:02
רולדת שמרים עם אגוזי מלך ועם פרג

תקציר המתכון: מתכון שקיבלתי מאישה יקרה חמותי ז"ל קלה וטעימה מאוד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערת המיקסר לשים את השמרים 2 כפות סוכר 2 כפות קמח 1/2 כוס חלב פושר לפי הסדר שרשמתי ולחכות 5 דקות

  2. להוסיף את יתר החומרים של הבצק לעטוף בניילון נצמד לשים במקרר לשעתיים אפשר יותר

  3. להוציא שעה לפני שמכינים בכדי שיהיה בטמפרטורת החדר

  4. לחלק ל 6 כדורים

  5. לרדד דק דק

  6. מילוי אגוזי מלך

  7. לטחון אגוזי מלך עם הסוכר הסוכר וניל להוסיף את גרדת הלימון ואת גרדת התפוח וצימוקים

  8. להקציף חלבון אחד ולהוסיף לאגוזים לערבב היטב

  9. למילוי הפרג

  10. לבשל את סוכר והחלב עד לרתיחה להוסיף את הפרג לערבב לבשל עוד מספר דקות תוך כדי ערבוב לסגור להוסיף את הסוכר וניל קליפת הלימון וצימוקים

  11. לרדד כל כדור דק דק למלא 3 כדורים הפרג

  12. 3 כדורים באגוזים מלך

  13. לערבב ביצה עם 1/2כפית נס קפה וכף סוכר כף מים לערבב היטב למרוח מעל הרולדה

  14. לתנור שחומם מראש 180 מעלות עד שמוכן