לןגן

פשטידת ברוקולי טעיממממממה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/02/2017 | 22:41
פשטידת ברוקולי טעיממממממה

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים לרביכה

אופן הכנה

  1. אופן הכנת הרביכה:

  2. בסיר ממיסים את החמאה מוסיפים את הקמח לבחוש היטב ולהסיר מהאש.

  3. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו ובוחשים היטב.

  4. מוסיפים את המיונז, המלח, פלפל לבן ופלפל שחור לפי הטעם ומערבבים.

  5. לשטח את הברוקולי בתבנית משומנת ומקומחת בפירורי לחם.

  6. להוסיף את הרביכה מעל ולאפות בחום בינוני עד להשחמה כחצי שעה.