לןגן

טרשי- חמוצים עיראקים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/02/2017 | 22:09
טרשי- חמוצים עיראקים

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים את כל הירקות בסיר

  2. מוסיפים:

  3. 4 כוסות מים

  4. כוס וחצי חומץ

  5. כפית גדושה של תבלין לטרשי

  6. כפית מלח

  7. מביאים לרתיחה ומבשלים כחמש דקות עד לריכוך הירקות, לא יותר מידי, טועמים ומתקנים תיבול.

  8. מקררים ומאחסנים במקרר.

  9. הנוזלים צריכים לכסות את הירקות.

  10. כמות הירקות וסוגי הירקות הוא לפי מה שכל אחד אוהב.