לןגן

עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/02/2017 | 21:30
עוגת פירות יבשים לט"ו בשבט

תקציר המתכון: מתכון טעים ללא אפיה ועשיר בפירות יבשים

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר ממיסים את המרגרינה/חמאה מוסיפים את הטחינה ומערבבים, מוסיפים את הסוכר והדבש ומבשלים עד לקבלת עיסה אחידה. זה הדבק המחבר את הפירות היבשים.

  2. את המשמש, שזיפים, תמרים חותכים לריבועים קטנים, ואת האגוזים קוצצים.

  3. מוסיפים את הפירות היבשים, הצימוקים, אגוזים קצוצים, חמוציות, בוטנים ושקדים לסיר ומערבבים עד לאיחוד הפירות היבשים עם הרוטב.

  4. מכבים את הגז ושופכים לתוך תבנית אינגליש קייק ומהדקים, מקררים ושמים במקרר ללילה.

  5. פורסים לפרוסות ונהנים מכל ביס.