סלט וולדורף מכרוב
מאת: מירי גולני, פורסם: 11/02/2017 | 19:45
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
מרכיבים לסלט
-
כרוב בינוני קטן פרוס דק
-
3 תפוחי עץ יונתן/סטרקינג חתוכים לקוביות קטנות
-
קופסת שימורים גדולה של חתיכות אננס
-
אפשר להוסיף 1/2 כוס חמוציות (אני לא הוספתי)
-
אגוזי מלך שבורים גס
רוטב
-
3 כפות מיונז
-
1 כפית חרדל
-
1/2 כפית מלח
-
2 כפות סוכר (לא חייבים, לטעום ולהחליט אם צריך)
-
1/4 כוס מיץ מקופסת האננס
אופן הכנה
-
לשים בקערה את הכרוב הפרוס וללוש אותו בידיים עד שהכרוב נהייה רך ויורד מנפחו.
-
להוסיף את שאר המצרכים, פרט לאגוזים. להוסיף את הרוטב. לפני ההגשה להוסיף את האגוזים. לקישוט ניתן להוסיף שמיר קצוץ.