לןגן

דגים חריפים -חריימי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 11/02/2017 | 19:43
דגים חריפים -חריימי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרפדים סיר רחב בעלי פטרוזיליה, מעל מסדרים את פרוסות הדג.

  2. בין פרוסות הדג מסדרים את פרוסות העגבניה, פרוסות הלימון, שיני שום ופלפלים חריפים.

  3. בכוס חד פעמי שמים שמן, פפריקה מתוקה ומלח מערבבים ושופכים על הדגים מוסיפים את המים ושופכים על הדג.

  4. מסדרים מעל את עלי הכוסברה ומבשלים בערך חצי שעה.

  5. אוכלים עם חלה ומתענגים.