לןגן

עוגת גבינה שלא צונחת

מאת: מירי גולני, פורסם: 11/02/2017 | 19:12
עוגת גבינה שלא צונחת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

תחתית

תערובת גבינה

אופן הכנה

  1. לתבנית אפיה בקוטר 24

  2. תחתית : לערבב את הביסקויטים המרוסקים עם החמאה המומסת. לשטח בתבנית ולהכניס התבנית למקפיא.

  3. תערובת הגבינות : לערבב את כל המרכיבים כולל הביצים - לא מופרדות.

  4. להוציא את התבנית מהמקפיא ולשפוך את הבלילה על התחתית .

  5. לאפות כשעה ורבע ב- 160 מעלות. לבדוק עם קיסם עד שקצוות העוגה מזהיבות ואמצע העוגה יציבה.

  6. בגמר האפייה להוציא מיד מהתנור. כשהעוגה מתקררת אפשר לפזר עליה אבקת סוכר. להכניס למקרר. עדיף להגיש את העוגה יום אחרי האפייה.