לןגן

עוגת גבינה של פעם

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 10/02/2017 | 22:06
עוגת גבינה של פעם

תקציר המתכון: אין על הטעם העדין ונימוח הזה בטעם של פעם

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמן תנור לחום 160 ולרפד תבנית עגולה 26 בנייר אפייה.

  2. להקציף חלבונים עם מלח וסוכר לקצף יציב אבל לא יותר יבש

  3. לערבב את הגבינה עם השמנת החלב המרוכז והחמאה המומסת, ולנפות מעל את הקמח וקורנפלור והוסיף את קצף החלבונים בתנועות עטיפה עד לקבלת תערובת אחידה לצקת לתבנית ולאפות כשעה, לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה כשעה נוספת בתנור.....

  4. זהו... מכאן יש אפשרות להשאיר אותה כך או לצםות בשמנת מתוקה מוקצפת על 2 כפות אבקת סוכר ולקשט בתותים