לןגן

אלפחורס

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 09/02/2017 | 19:06
אלפחורס

תקציר המתכון: עוגייה נמסה בפה..... מומלץ לשמור את הבצק לפחות שעתיים במקרר לפני שמתחילים

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק

אופן הכנה

  1. להקציף חמאה עם סוכר ומלח ולהוסיף חלמונים אחד אחד, לערבב את היבשים ולהוסיף אותם לתערובת החלמונים ולערבב עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה. לעטוף בניילון נצמד ולאכסן במקרר לפחות שעתיים, להוציא ולחקל ל3 לרדד בין שני דפי אפייה לעלה בעובי 1/2 ס"מ לקרוץ עיגולם קטנים- מומלץ!! לחמם תנור לחום 160 ולאפות כ 6דקות להזהבה קלה בלבד

  2. לצנן להכניס ריבת חלב לשקית זילוף ולזלף על עיגול אחד ולכסות בשני, לגלגל את הצמד במעט ריבת חלב ואז בקוקוס, פעולה המאפשרת לקוקוס להיצמד הייטב.... זהו בהצלחה... תשאירו קצת לאורחים....