לןגן

רולדת סלמון

מאת: Alina Kamanin, פורסם: 09/02/2017 | 16:36
רולדת סלמון

תקציר המתכון: נשנוש או מנה ראשונה שקל להכין וטעים ובריא

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולים מעט את הטורטיה בחבת יבשה וחמה. מצננים.

  2. מורחים גבינת שמנת על כל הטורטיה.

  3. מפזרים מעט עירית קצוצה.

  4. פורסים בשכבה אחת את הסלמון המעושן.

  5. מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.

  6. ניתן לקשט בעוד ערית קצוצה/בצל ירוק קצוץ.

  7. בתיאבון!