לןגן

מקלובת פתיתים ואיטריות

מאת: אורה ארגוב , פורסם: 08/02/2017 | 11:24
מקלובת פתיתים ואיטריות

תקציר המתכון: תוספת מעלפת עם שידרוג מענג

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלובת פתיתים משודרגת

  2. לטגן חציל אחד לפרוסות עגולות עם חצי כוס שמן זית ...להזהיב ולהוציא.....להוסיף סלסלת פיטריות חיות לטגו מעט ולהוציא....

  3. לטגן בצל גדול חתוך לקוביות עד הזהבה ולהוציא גם....

  4. לשים עוד מעט שמן ולטגן את האיטריות כ2 כוסות עד הזהבה להוציא ולהכניס 2 כוסות פתיתים לטיגון עד הזהבה לתבל כף מלח כף גדושה מרק עוף 1/4 כפית פלפל שחור גרוס וכפית מרק פיטריות לערבב ולהוסיף קורט פפריקה ,להוסיף את האיטריות ולערבב.

  5. לקחת סיר ולסדר את החצילים המטוגנים על כול תחתית הסיר לפזר את הפיטריות מעל ,ולהוסיף את הבצל המטוגן ומעל את הפתיתים והאיטריות.לכסות את הסיר במים רותחים עד גובהה הפתיתים לשים מעל להבה נמוכה לבישול כ40 דקות עם מיכסה לסיר.....לצנן מעט ולהפוך לצלחת גדולה ולהגיש בהצלחה אורה....