מרק עדשים (כתומות) קל מאוד
מאת: ליז , פורסם: 08/02/2017 | 00:55
תקציר המתכון:
רק 2 מצרכים!!! + מים + שעת בישול ..ויש מרק בריא וטעים...
קטגוריה: מרקים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
לגיוון , למרות שהבסיס מעולה אפילו בלי כלום
-
ניתן להוסיף לסרוגין או יחד..
-
כוסברה קצוצה לקראת סוף הבישול
-
בצל מטוגן בתחילת הבישול (לטגן בשמן ואז להוסיף את העדשים)
מצרכים
-
כ-250 גרם (חצי חבילה קטנה) עדשים כתומות
-
כ-3 כפות שמן
-
(וכ- 5 כוסות מים רותחים)
תבלינים
-
מלח לפי הטעם..אני שמה 2 קמצוצים
-
פלפל שחור (מעט מעט, וגם לא חייב)
-
כמון (לא חייב)
-
אבקת מרק עוף (לא חייב)
אופן הכנה
-
מטגנים כחצי דקה את העדשים בשמן קר שמתחמם
-
שופכים מים
-
תבלינים
-
ומבשלים כשעה עד שמסמיך...
-
לערבב כל כמה דקות
-
ניתן להפחית קצת מכמות המים או להוסיף..תלוי ברמת ההסמכה הרצויה.