לןגן

פיצוחים מקורמלים

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 07/02/2017 | 20:46
פיצוחים מקורמלים

תקציר המתכון: פיצוחים מקורמלים משגעים❤מתאים גם לטו-בשבט. קרדיט לחני קונאשוילי האלופה על מתכון מנצח❤❤❤

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

400 גר פיצוחים כמו

לטופי

אופן הכנה

  1. שמים את הסוכר בסיר עמוק וממיסים על להבה נמוכה ,לא לגעת עם כף בזמן ההמסה זה הופך את זה לגושים-צריך קצת סבלנות, כשרואים שהסוכר נמס בצדדים אפשר לנער את הסיר בעדינות או לסובב מצד לצד בצורה מעגלית ורק שרואים שכמעט הכל נמס אפשר להעזר בכף מעץ ולערבב טיפה(צריך לשים לב שהסוכר לא ישרף אחרת הקרמל יהיה מריר).

  2. מרתיחים את השמנת המתוקה ומוסיפים פנימה את החמאה ומערבבים עד שהיא נמסה.

  3. לאחר שהסוכר נמס לחלוטין מוסיפים בזהירות ובהדרגה את השמנת שהרתחנו ומערבבים היטב עד שהכל נהייה אחיד.

  4. מוסיפים פנימה את הפיצוחים ומערבבים.

  5. מתחילים למלא את הפטיפורים בעזרת כפית.

  6. מכניסים למקרר להתייצבות ומשאירים אותם שם.

  7. להוציא מהמקרר כחצי שעה לפני הגשה.

  8. בהצלחה ובתאבון סוניה❤