לןגן

קשוא עגול ממולא בבשר ואורז

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 07/02/2017 | 16:42
קשוא עגול ממולא בבשר ואורז

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לחתוך את ראש הקשוא ולשמור בצד.להוציא את התוכן...

  2. ליצור קציצות מהבשר להוסיף כ 4-5 כפות אורז

  3. ולמלא את הקישואים.

  4. להכין רוטב ולהוסיף מים כחצי סיר .להביא לרתיחה ולהכניס את הקישואים

  5. ולהנמיך את האש.

  6. מידי פעם להרטיב עם כף את הקשוא מלמעלה. כדי שיהיה מבושל . תהנו הילה💗💗