לןגן

עוגת שוקולד לטו בשבט

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 07/02/2017 | 16:18
עוגת שוקולד לטו בשבט

תקציר המתכון: מתכון מהמם לטו בשבט שאף אחד לא ישאר אדיש

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב וגמיש ולהניח בצד.

  2. לקחת סיר ולשים בתוכו שמן קקאו יצי כוס סוכר וכוס וחצי חלב ולהרתיח על הגז. ולחכות מעט שיתקרר ואז להוסיף תמצית וניל ואז במהירות להוסיף את החלמונים ולערבב טוב טוב ואז להוסיף את הקמח המנופה והאבקת האפייה ולערבב טוב טוב ואז לקפל את הקצף בתנועות סיבובות..לשמן תבנית מרובעת בינונית ולשפוך את התערובת..וליישר לחמם תנור על 180 מעלות 20 דקות מראש ולהכניס ל40 עד 45 דקות לבדוק עם קיסם אם יבש זה מוכן...ואת הציפוי לשים בסיר ולערבב על הגז עד לסמיכות לשפוך על העוגה ..לצורת השקדייה השתמשתי לגזע במקופלת אחת לאבנים למטה ריבועי קוקוס ומלון לעלים אננס ירוק ולפרחים קוקוס שחתכתי לפרוסות לענפים אלו קליפות הדרים מצופים בשוקולד...בהמון אהבה..💓