לןגן

מקרונה בסלסה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 06/02/2017 | 19:30
מקרונה בסלסה

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב שמים שמן קנולה ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה, מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן עד שמזהיב, מוסיפים את קוביות העגבניות מערבבים ממשיכים לטגן מעט. מוסיפים את התבלינים מערבבים ומוסיפים את המים. מביאים לרתיחה טועמים ומשפרים תיבול.

  2. מוסיפים את הפסטה מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהפסטה מוכנהבין 15-20 דקות .

  3. מידי פעם מערבבים קלות.