לןגן

עוגיות גרנולה מהירות עם שוקולד

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 05/02/2017 | 21:18
עוגיות גרנולה מהירות עם שוקולד

תקציר המתכון: עוגיות מלאות אנרגיה מגרנולה מוכנה ושוקולד, שלא תפסיקו לאכול

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את כל החומרים היבשי: גרנולה, קמח, קוקוס, אבקת אפיה, מלח, קינמון וצימוקים ומערבבים.

  2. בקערה נפרדת שמים את כל החומרים הרטובים: שמן, מים, תמצית וניל ודבש.

  3. מוסיפים את החומרים ה"רטובים" לחומרים ה"יבשים", ומערבבים מעט לאיחוד בערך דקה.

  4. מוסיפים את קוביות השוקולד ומערבבים.

  5. שמים את הבצק להתייצבות במקרר כרבע שעה. בינתיים מחממים את התנור ל-175 מעלות.

  6. יוצרים כדורונים קטנים מהבצק ומניחים במרווחים על גבי תבנית עם נייר אפיה.

  7. אופים בין 20-25 דקות עד שהעוגיות מזהיבות, מצננים ומגישים עם כסב חלב כוס תה ומה שרוצים.

  8. לאחר קירור מלא, ניתן לשמור את העוגיות בקופסא אטומה, אם יישאר.

  9. גם הילדים וגם המבוגרים ישמחו לאכול מהם.