קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 20, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
ממיסים יחד חמאה וממרח לוטוס, מערבבים עם פירורי הביסקויטים מכינים את המוס: מקציפים שמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג שוקולד. כשנוצרת תערובת נוקשה יחסית מערבבים פנימה גבינה לבנה ושברים גדולים של עוגיות מרנג. מסדרים בכוסות שכבת בסיס עוגיות, שכבת מוס, ושוב שכבת עוגיות. מכינים גנאש - ממיסים שמנת מתוקה, וכשמתחממת מוסיפים קוביות שוקולד מריר. סוגרים את האש, ומערבבים עד שהקוביות נמסות. את הגנאש שופכים מעל שכבת הביסקויטים השניה. מקררים ונהנים...