לןגן

קאפקייקס וניל בציפוי קרם פטיסייר

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 02/02/2017 | 23:10
קאפקייקס וניל בציפוי קרם פטיסייר

תקציר המתכון: קינוח טעים וקל להכנה .. קאפקייקס וניל בציפוי קרם פטיסייר וזיגוג שוקולד

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לתערובת הקאפקייקס

להכנת קרם פטיסייר

לזילוף שוקולד

אופן הכנה

  1. להקציף את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קציפה אחידה, לאחר מכן להוסיף את החלמונים ולהקציף מעט, ואת יתר החומרים להוסיף בתנועת קיפול. למזוג את התערובת בניירות קאפקייקס ולמלא 2/3 גובה - לי יצאו 20 קאפקייקס . להכניס לתנור שחומם מראש על 175 מעלות למשך 30-35 דקות (משתנה מתנור לתנור ) , לבדוק בעזרת קיסם וכשיוצא ללא פירורים להוציא אותם מהתנור.

  2. בזמן שהקאפקייקס בתנור להכין את תערובת הקרם פטיסייר לפי הוראות הכנה של היצרן ולהכניס למקרר.

  3. לאחר שהקאפקייקס התקררו מעט להוציא את הקרם פטיסייר מהמקרר ולערבב אותו היטב, לטבול כל קאפקייק בתערובת ולהניח.

  4. להכנת זיגוג שוקולד - בשקית זילוף לשים 3 כפות ממרח שוקולד - עוד לא לגזור את הקצה! ולהכניס את שקית הזילוף לכוס עם המים הרותחים למשך 2-3 דקות עד שהשוקולד נמס. לחתוך את הקצה ממש בהתחלה(כדי שלא יווצר פתח רחב מדיי) ולזלף מעל הקאפקייקס . להכניס למקרר למשך כשעה ולהגיש.