לןגן

עוגת פררו רושה

מאת: אליזבט חיון, פורסם: 31/01/2017 | 21:34
עוגת פררו רושה

תקציר המתכון: כשאחד מהילדים מבקש פררו רושה, אז לא נפנק אותו בעוגת יום הולדת מיוחדת....ועוד כזו ללא אפייה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לקישוט

לשכבות

אופן הכנה

  1. לרסק במעבד מזון את הפתיבר ,פררו רושה והחמאה להדק בתבנית עגולה 26 ולהכניס למקפיא

  2. להכנת הקצפת: להקציף שמנת מתוקה+סוכר+סוכר וניל+ גבינת מסקרפונה, עד לקבלת קצפת יציבה, להוציא בערך כוס ולערבב עם השוקולד המומס שבחרתם( ניתן להשאיר בערך כף מהשוקולד המוממס לקישוט

  3. לצקת את התערובת השוקולדית על התחתית, לצפות ביתרת הקצפת, לסדא מסביב את הפררו רושה ולקשקש עם השוקולד המומס.... זהו, עוגה מרשימה מאד ושווה כל ביס.....